Våra tjänster

Vi gör allt inom markstensläggning men vi gör även jobb inom följande områden: gräsmattor, trädgårdsarbeten, lekparker, grundarbeten, vatten & avlopp, dräneringar, maskintjänster, snickeri, renoveringar och snöskottning på vintern.
  • Hem
  • Våra tjänster

Läggning av Marksten & Natursten

Vi är experter på markstensläggning, plattläggning och stenläggning. Vi förbereder grunden och arbetar sedan noggrant med nödvändiga maskiner för att kunna få ett optimalt resultat som håller för framtiden. Självklart hjälper vi dig att välja mellan olika material, färger och storlekar på marksten, men det är alltid du som bestämmer. Vår service är flexibel, så att vi ska kunna anpassa oss efter dina specifika önskemål. Vi anlitas av privatpersoner, kommuner, organisationer och företag.

Byggtjänster & Snickeri

Vi är professionella hantverkare och snickare med erfarenhet, egna maskiner och rätt utbildning. Vi samarbetar med lokalt förankrade hantverkare som håller våra höga kvalitetskrav och vår kvalitetsnivå för att kunna leverera ett helhetskoncept till våra kunder. Med totalentreprenad så behöver våra kunder enbart ha kontakt med oss under hela processen, från början till slut. Vi är flexibla och tar oss an projekt både inom nybyggnationer och renoveringar av befintliga byggnader och fastigheter. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan göra.

Trädgård, Gräsmattor & Grönområden

Olika grönområden såsom trädgårdar, parker, miljön kring hyreshus, förskolor, industrier och idrottsanläggningar är viktigt ”för livskvalitén för de som bor eller jobbar där. Vi hjälper till att skapa och underhålla dessa grönområden. Det är mycket som vi kan tillföra inom detta område: projektering och planering, platt- eller markstensläggning, gräsklippning, trappbygge och staket samt anläggning av gräsmattor. Hör gärna av dig om du vill veta mer om vad vi kan göra.
Vi har verktyg och utrustning för att kunna lösa de flesta behov vad gäller vatten och avlopp. T ex byte av vatten och avloppstammar, installation av  trekammarbrunnar med infiltration för enskilda avlopp, duschutrymmen, handfat, kök & ledningar. I vårt förebyggande arbete hjälper vi våra kunder att göra förebyggande insatser för att undvika störningar i sitt avloppssystem.

Dräneringar

Planerar du att dränera och fuktisolera ditt hus? En rätt utförd dränering på en fastighet är viktig, bla för att klara sig undan mögelskador och fukt, vilket på lång sikt kan ge de boende problem med hälsan. När jobbet är färdigt kan vi återställa med plattläggning och växter enligt kundens önskemål, allt i direkt anslutning till det slutförda dräneringsarbetet. Detta gör hela dräneringsprocessen trygg för både boende och fastighetsägare. Vid förfrågan utför vi skräddarsydda lösningar också.

Grundarbeten

En riktigt bra husgrund är en förutsättning för en stabil och hållbar byggnad. Utifrån vår erfarenhet använder vi rätt verktyg, maskiner och resurser för att skapa trygga och energisnåla grunder. Vi gör det förberedande schaktarbetet och därefter gjuter eller murar vi grunden. Vi har system för alla typer av byggen och tillbyggnationer, så som garage, hus, industribyggnader och kontor. Vi anpassar alltid våra grundarbeten för olika miljöer och markförhållanden. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Snöröjning & Sandning

Vi erbjuder snöröjning, snöskottning och sandning under vintertid i Umeå med omnejd. Våra kunder varierar men rent generellt utför vi arbeten åt bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Att jobba på ett tak är alltid farligt när det finns faktorer som is, snö och blåst. Vi ser därför till att alltid följa säkerhetsföreskrifter, lagar och bestämmelser som arbetsgivare. Även våra arbetstagare följer de föreskrifter och de skydds­anordningar som finns för ett effektivt och säkert arbete.

Vill du veta mer?

Om du vill ha en offert eller om du vill ha mer information så är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi svarar så snart som möjligt.

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
    Kontakt Mark och byggtjänst i Umeå