Lediga tjänster

Trivs du att arbeta i små arbetslag med varierande arbetsuppgifter? Vi är en seriös arbetsgivare med framförallt Umeå som arbetsfält. Just nu letar vi en duktig snickare. Kanske är det du?
  • Hem
  • Lediga tjänster – Just nu: snickare sökes

Är du snickaren vi söker?

Vill du vara en del av vårt familjära och expansiva företag? Vi är alltid på jakt efter duktiga och erfarna hantverkare som kan stärka vårt team.
Umeå Mark & Byggtjänst är inne i ett fortsatt expansivt skede och vi söker därför en engagerad, noggrann och erfaren snickare till vårt företag.

Vår verksamhet inom byggsektorn växer och vi behöver nu förstärka med en till duktig snickare. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med beställningar från både spontana beställningar och beställningar från avtalskunder. Våra kunder kommer från både den privata sektorn och från kommun samt företagssektorn.

Tidigare erfarenhet inom byggservice och snickeri är meriterande. Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners. Du behöver behärska det svenska språket både i tal och skrift. Du skall ha svenskt yrkesbevis samt B-körkort för personbil.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi tar ansvar och bryr oss om varandra, där din insats värdesätts & där vi hjälper varandra att utvecklas. Det ska vara kul att gå till jobbet som anställd på Umeå Mark & Byggtjänst!

Om du vill ansöka eller veta mer om tjänsten så maila till rikard@markobyggtjanst.se eller ring på 070-696 88 53.

Välkommen med din ansökan!